Multumiri

In ultimele zile am primit multe mesaje de felicitare si as dori sa le multumesc tuturor celor care mi-au transmis gandurile lor bune, de incurajare si apreciere pentru munca mea. A fost o misiune dificila, aproape imposibila as zice.

Ca parlamentar, imi voi face datoria fata de sibieni, Sibiu si Romania cu aceeasi implicare, cu acelasi devotament si voi fi reprezentantul tuturor cetatenilor din colegiul meu si al celor care m-au votat dar si al celor care nu m-au votat. A fost doar in aparenta un scrutin uninominal si a fost prea putin despre activitatea celor care au candidat. Imi doresc ca munca si proiectele mele viitoare sa fie argumente si pentru cei care la acest scrutin nu m-au votat.

Am dus lupta intr-un context electoral dificil si am obtinut 26% din voturi. Candidatul FDGR a obtinut la randul sau 16 procente, intr-un oras dominat de profilul puternic al primarului Iohannis.

O serie de mai multe actiuni au transformat insa acest scrutin exact in ceea ce el nu trebuia sa fie – returul referendumului din august. Despre motivele pentru care s-a ajuns in aceasta situatie vom vorbi cu alta ocazie.

Vreau sa le multumesc si acelora care pe durata campaniei mi-au transmis observatii si critici si le apreciez maniera constructiva si total europeana in care au facut-o. Aceasta pagina va ramane o platforma de comunicare directa, fara insa a accepta formulari care nu se incadreaza in spiritul european al dialogului, la care personal tin in mod special. Ca reprezentant al Sibiului, spatiu al decentei si comportamentului european, consider ca am o datorie in plus de a proteja dialogul civilizat. Cu totii suntem Romania, indiferent de optiunea politica.

Va multumesc asadar tuturor celor care m-ati felicitat si sper ca impreuna sa putem aduna cioburile de pe urma acestei batalii. Trebuie sa facem opoziție serioasa, corecta, decenta si fundamentata in România. Majoritatea zdrobitoare obtinuta de adversarii politici ne obliga la responsabilitate maxima, la vigilenta si combativitate pentru sustinerea democratiei, statului de drept si gasirii solutiilor corecte pentru cetatenii acestei tari.

Raspunde:

*